Jdi na obsah Jdi na menu
 


Referát

14. 5. 2007

Klokan rudý

Výskyt: Austrálie

Délka: 1,6m

Přes 12 m do dálky a 3 m do výšky je schopen doskočit klokan rudý. Je to největší vačnatec vůbec. Obývá suché travnaté oblasti střední Austrálie, žije v menších tlupách. V čele stáda stojí obrovský samec. Odhání všechny skoky, a pokud dojde ke střetu, samci stojí na zadních, podpírají se mohutnými ocasy a nemilosrdně se kopají a boxují. V době říje se srst samců zbarvuje zvláštním pudrem do ruda. Samice jsou o něco menší než samci a jsou šedavé. Šedivě zbarvený je příbuzný klokan obrovský a přes své jméno je menší než klokan rudý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to je referát..!?

(Denisa, 2. 10. 2012 15:05)

tohle vůbec není referát je to na hovno..!

Je to na nic

(Gabriela, 22. 3. 2012 14:41)

Toto nejsou referáty chtěla jsem něco o klokanech a néo klokanovi rudém
JE TO NA HOVNO

twl na nic

(Jiří, 25. 1. 2011 15:38)

ge to uplne na hovnooooooooooo

tak tohle jestli je referát tak já jsu činský bůh srandy...:D

(sinky, 31. 5. 2011 15:10)

Dobrý dík

(ANGEL, 4. 5. 2011 14:52)

Nechte toho na referát mi to stačí a děkuju tomu co to vytvořil.

hovno!!!!

(renik24, 11. 5. 2010 11:50)

jestli to psal druhák tak to ujde.jinak nic moc

sracky!!

(anonim, 9. 3. 2010 15:27)

nejak malo tu toho mate ste sracky!!!!

nic moc to neni

(terca, 7. 1. 2010 18:02)

neni tam nic hrozne malo tam toho je